Remedial teaching online

Niets is vanzelfsprekend, al lijk dat soms wel zo. Leerkrachten, leerlingen, ouders. Dagelijks komen zij elkaar tegen op school. Maar niet altijd is dat effectief. Vaak hebben kinderen moeite met leren en kunnen leerkrachten en ouders – hoe goed zij hun best ook doen – niets meer betekenen. Het kind zit vast. In dat geval kan remedial teaching uitkomst bieden. Als remedial teacher ben ik tien jaar verbonden geweest aan scholen in Gelderland en Overijssel. Ik heb veel ervaring opgedaan met het geven van bijles, op het gebied van taal, spelling, rekenen, lezen en zelfs motorische ontwikkeling.

In de loop der jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in het basisonderwijs en het speciaal basisonderwijs. Die ervaringen zijn voor mij de basis van deze website. Ik bied graag ook online hulp. Niet in persoon (deze website is dus niet bedoeld om mij te boeken), maar wel door mijn kennis van het onderwijs te delen. Simpele trucjes, ezelsbruggetjes, strategie├źn en opvattingen kunnen voor kinderen al een groot verschil vormen in iets wel of iets niet snappen. En daar draag ik graag aan bij.

Mijn website is tot stand gekomen door mijn onderwijs loopbaan. Ik zal hier publiceren over dergelijke zaken, over wat het basisonderwijs zoal bezighoudt en hoe ouders hun kinderen optimaal kunnen steunen. Ook zal ik verhaal doen van wat ik zoal meemaak in mijn loopbaan als professioneel en freelance remedial teacher en bijlesdocent. Voor advies, coaching, remedial teaching en het maken van onderwijs op maat. Ik hoop dat u veel inspiratie put uit deze website.

Victor van Hardenberg logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>